Eu si fotografia

Fotograf nunta Bucuresti
Adriana Lascu este numele meu  si sunt cea care va incerca sa va aduca pe buze zambetul cald al amintirilor , al trairilor si a tot ce este frumos in viata voastra.

Fotografiatul nuntilor/fotografia de nunta nu mai reprezinta o pasiune pentru mine – ci un stil de viata. Fiecare nunta este unica si ceea ce iubesc cu adevarat este faptul ca am ocazia sa imortalizez si sa “spun”aceasta poveste unica. Faptul ca oamenii sunt fericiti si sarbatoresc face totul mult mai usor.
Ceea ce ma motiveaza este faptul ca spun povestea zilei nuntii de la inceput pana la sfarsit. O poza care spune o poveste sau descrie un sentiment. Surprinde un moment si o emotie ce au posibiliatea de a fi povestite si amintite multi ani de acum inainte. Stilul meu de a lucra este acela de a ma amesteca printre oameni si de a surprinde emotia, starea de spirit si atmosfera intregii nunti. Scopul meu este sa ii fac pe cei doi soti sa isi retraiasca acea zi speciala de fiecare data cand se uita la poze.

„O imagine face cat o mie de cuvinte” spune un vechi dicton transformat in intreaga filozofie dupa care imi ghidez pasii pe altarul artei fotografiei. Adoptand un concept nou, fine-art, am ales sa transmit emotia simtita in adancul sufletului printr-o exprimare vizuala capabila sa emita pasiune, avand certitudinea ca fiecare moment surprins va deveni arc peste timp, privitorul incercand sentimentele nealterate de trecerea timpului. Am intrat pe taramul fotografiei la inceput din curiozitate, pentru ca mai apoi fascinata fiind de rezultate, sa descopar pas cu pas lumea „hotilor de momente”, o lume in care nu exista limite in a surprinde clipe de fericire, de extaz, de bucurie pura, trecand la statul de fotograf profesionist gratie experientei acumulate de-a lungul timpului.
Pe taramul fotografiei de nunta abordez fiecare eveniment asemeni unei povesti spuse fara cuvinte, doar in imagini pline de sensibilitate care vor sti sa starneasca nostalgii si zambete mai mult sau mai putin complice. Ma pierd printre invitati purtand la piept ochiul magic al obiectivului, si ador reactiile pe care le traiesc protagonistii evenimentului fotografiat atunci cand vad pentru prima data fotografiile, iar sentimentul pe care il incerc are o valoare care nu poate fi cuantificata, justificand pe deplin intregul efort. Amestecul magic dintre atitudinea non-invaziva si momentele regizate, surprinderea unor reactii firesti, sunt doar cateva trasaturi capabile sa aduca valoare fiecarei fotografii in parte, creeand ca intr-un joc de puzzel povestea unei amintiri care va dainui intreaga viata. Si ca un fotograf care se respecta, nu pot sa nu amintesc despre tot mai cautata sedinta Trash The Dress, un eveniment care da plusvaloare oricarei nunti moderne.
Sunt ceea ce se cheama un fotograf polivalent abordand sub imperiul provocarii orice eveniment de la fotografie de familie, fotografie cununie civila, fotografie de botez, fotografie de majorat mergand pana la sedinte foto individuale unde caut sa surprind fiecare gest, fiecare miscare, fiecare mimica a fetei care va sti sa spuna esentialul despre modelul fotografiat.

error: @Adriana Lascu